0

Személyi hitel igénylés feltételei

A személyi hitelek igénylése manapság elég egyszer, főleg, ha van otthon internet hozzáférésünk, ugyanis szinte mindegyik bank weboldalán találunk visszahívásra egy modult, ami annyit jelent, hogy ha azt a néhány információt kitöltjük amit kérnek, akkor visszahívást tudunk kérni, és 24 órán belül felvilágosítanak bennünket a lehetőségeinkről, illetve arról, hogy adott jövedelem mellett mekkora hitelt vehetünk fel.

Személyi hitelez képest viszonylag alacsony kamatokkal igényelhetünk, mely jelenleg 10-15%, és a THM 20%. A személyi hitelt havonta kell visszafizetni, és csak forintban igényelhető, így könnyen kiszámítható. A személyi hitelek igénylése általában gyorsan megy és alacsony szokott a kezelési költség lenni. Nem feltétlenül nagy összegeket lehet igényelni, mivel a lakáshitelnél magasabb a kamata, de nem ritka az akár 5 millió forintos hitel is. Ez a hitel nem jelzáloghitel, ezért nincs szükség ingatlan fedezetre.

Személyi hitelt autóvásárlásra is igényelhetjük

Személyi hitelt autóvásárlásra is igényelhetjük

A személyi hitel igénylés feltétele, hogy magyar állampolgárok legyünk, a korunk 18 év, vagy a feletti, állandó magyarországi lakcímmel kell rendelkeznünk és szintén állandó rendszeres havi bevétellel, jövedelemmel. A KHR listán nem szabad szerepelnünk mint aktív tag, azonban a passzív KHR listások egy részét át szokták engedni, de nem mindig. A személyi hitelt akkor engedik csak felvenni, ha látják, hogy azt rendben fizetni fogjuk tudni minden hónapban.

HA megigényeltül a személyi hitelt, akkor általában 10-15 napra van a banknak ahhoz szüksége, hogy a kérvényünket elbírálja és ha a döntés pozitív, akkor egy héten belül a hitelt utalják az általunk megadott bankszámlaszámra, de inkább arra, amit ott nyitottunk, mert sok bank kötelezi az ügyfeleit arra, hogy ha hitelt igényel, akkor ugyan annál a banknál vezesse a bankszámláját is.

  
Iktatva: Online hiteligénylés, Személyi hitel, Személyi kölcsön Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.


4 × egy =

Küldés
Hiteligénylés 2014