1

Személyi hiteligénylés jövedelemigazolás nélkül már nem lehetséges

Sok ember kerül napjainkban abba a kellemetlen helyzetbe, hogy hitelre van szüksége ahhoz, hogy személyes problémáit meg tudja oldani. Ezekhez a legjobb döntés a személyi hitel, melynek hiteligénylési folyamatához hasonlóan sok dolog kell, mint a többi típusú hiteligényléshez is.

De mi van abban a helyzetben, ha valaki a személyi hitel igényléshez nem tudja a szükséges jövedelemigazolást beszerezi, hiszen vagy nincs munkája, vagy papíron nem keres túl jól, vagy épp nem jelentik be őt fixen? Ez nagyban megnehezítheti a hiteligénylés folyamatát, és sajnos már személyi hitel esetében sem lehetséges hitelt kapni jövedelemigazolás nélkül 2012-ben.

Személyi hiteligénylés jövedelemigazolás nélkül már nem lehetséges

Személyi hiteligénylés jövedelemigazolás nélkül már nem lehetséges

Ha a személyi hiteligénylést jövedelemigazolás nélkül akarják elindítani, akkor sajnos minden bank elutasító választ fog adni Önöknek. Jelentős szigorítások léptek életbe 2010. júniusában, hiszen ettől az időponttól kezdve jogszabály írja elő a bankoknak, hogy nem elég az ingatlan fedezet, hanem kell a munkáltatói igazolás is, más néven a jövedelem igazolás.

A bankok elvárnak egy minimum időt, amit a hiteligénylő az adott munkahelyén eltöltött, ez személyi hitel esetében 6 hónap. A jelentős szigorításoknak az a célja, hogy minden személyi hiteligénylő tudja fizetni az adott törlesztő részletet pontosan és a meghatározott időben, és ehhez manapság sajnos nélkülözhetetlen egy jó és biztosnak is mondható munkahely.

  
Iktatva: Személyi hitel Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Személyi hiteligénylés jövedelemigazolás nélkül már nem lehetséges"

  1. Horváth Richárd szerint:

    szeretnék hitelt felvenni sürgösen

Írj most.


− 1 = négy

Küldés
Hiteligénylés 2012