3

Személyi kölcsön igénylése pár nap alatt

Személyi kölcsön igénylése pár nap alatt is lehetséges, főleg ha viszonylag kis összegről van szó. A válság óta igencsak visszaszorult a hitelezés, főleg a lakáshitelek lettek inkább népszerűek a személyi hitelek terhére. Azonban úgy néz ki, hogy a bankok újra elkezdtek személyi hiteleket folyósítani, bízva abban, hogy végre újra beindul a hitelezés hazánkban.

A személyi hitel igényléséhez a személyes dokumentumainkra van szükség, és a munkáltatónktól jövedelemigazolásra. Ha nem tudunk jövedelemigazolást felmutatni, akkor a  pénzintézet nem lesz tisztába azzal, hogy mekkora a jövedelmünk, és nem fog tudni személyi kölcsönt folyósítani részünkre. Személyi kölcsönt akár már 40 vagy 50 ezer forintot is felvehetünk, vannak erre külön specifizált cégek, akik kifejezetten kis összegeket folyósítanak.

Személyi kölcsön igénylése pár nap alatt

Személyi kölcsön igénylése pár nap alatt

A személyi hitel igénylése akár a pénzintézet weboldalán vagy telefonon is történhet. Előzetes hitelbírálatot szinte mindegyik cég hamar, percek alatt elkészít. Az igénylés kitöltése után, a kölcsön folyósítása általában 1-2 hét, arra a bankszámlaszámra, melyet megadunk. Bonyolultabb a helyzet a bankoknál, mert náluk szigorúbbak a szabályok.

Ha egy bankban akarjuk a hitelt igényelni, akkor ahhoz kell, hogy számlát is nyissunk ott, főleg ha akkor még nincs amikor igényelünk. Itt a folyósításig akár 4 hetet is várni, kell, tehát ha sürgősen van szükségünk a pénzre, akkor a bank sajnos nem biztos, hogy jó választás.

  
Iktatva: Hiteligénylés, Személyi kölcsön Címkék: , ,

További olvasnivaló

3 hozzászólás "Személyi kölcsön igénylése pár nap alatt"

  1. Àrva György szerint:

    06307880240

  2. Baier György szerint:

    Jó napot! Én sürgősen 400.000 forint hitelt szeretnék. Mi/mik kellenek ehhez? Várom válaszát. További szép napot

  3. Katalin szerint:

    Szeretnèk segitsèget kèrni,4000000ft ra lenne szüksègünk.Már próbáltuk banknál de mivel a fèrjem 65 èves kellene hozzá adóstárs aki nincs ,mert ilyenkor tudja meg az ember ,hogy kire számithat.Nagyon sürgős lenne.Kèrem aki tud segitsen .A rèszleteket megbeszèljük.

Írj most.


+ 8 = tizrnnégy

Küldés
Hiteligénylés 2014