0

Kamattámogatott lakáshitel: újra lehet élni a lehetőséggel!

Sokaknak jelenthet jó hírt, hogy a 2012. év elejétől újra lehet élni a kamattámogatott lakáshitel adta lehetőségekkel. Ez a kamattámogatott lakáshitel már jóval több embernek nyújt segítséget, mint a korábbi kamattámogatott lakáshitel. Azon túl, hogy sokkal többen kaphatják meg, még számos előnye van az idei évben elindult kamattámogatott lakáshitelnek.

Egyik legfontosabb előnye, hogy már nem csak új lakás vásárlásra, építésére, vagy épp felújítására lehet megkapni a kamattámogatott lakáshitelt, mint ahogy a korábbi években volt tapasztalható, hanem 2012-ben már használt lakás vásárlására is fel lehet használni. Ez azért is jelentős segítség, hiszen a legtöbben nem tudnak új házat, vagy lakást vásárolni még lakáshitel felhasználásával sem.

Kamattámogatott lakáshitel: újra lehet élni a lehetőséggel!

Kamattámogatott lakáshitel: újra lehet élni a lehetőséggel!

Fontos változás még a kamattámogatott lakáshitelnél 2012-ben, hogy nagy segítséget nyújt a már eladósodottaknak is, hiszen kisebb ingatlan megvásárlására is lehet igényelni. Fontos előnyt jelent még a devizások esetében, hogy a kamattámogatott lakáshitelt olyan kölcsönök esetében is lehet igényelni, amit jelzáloghitel kitörlesztésére kaptak meg a hiteligénylők.

Ahhoz, hogy megkaphassák a kamattámogatott lakáshitelt idén, ezúttal is számos feltételnek kell megfelelni. Érdemes mindenképpen élni ezzel a lehetőséggel, hiszen 2012-ben jóval több mindenre fel lehet használni ezt a hitelt, mint az elmúlt években, így azoknak is nagy segítséget nyújthat, akik csak használt ingatlan vásárlásában gondolkodhatnak.

  
Iktatva: Lakáshitel Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.


− 5 = kettő

Küldés
Hiteligénylés 2012